Pakning og afmontering

Mangler du hjælp til ned- og udpakning ved din flytning?  Så lad os tage os af det for dig.

Vi ved alle, hvor udfordrende og tidskrævende det er at skulle pakke inventar og indbo ned. Det kan virke uoverskueligt og som en uendelig opgave. Flyttefirma Aalborg er specialiserede og øvede i at få det til at ske helt gnidningsfrit, på en sikker og organiseret måde. Vi har stor erfaring med ned- og udpakning og vores professionelle flyttefolk varetager altid opgaven med en seriøs og professionel tilgang. Vi kommer med flyttekasserne og pakkemateriale inden flytningen, så vi kan pakke jeres ting forsvarligt ned.

Skrøbeligt og anderledes indbo er sommetider aktuelt og skal vægtes ekstra højt med en særlig forsigtighed, og derfor tilbyder vi totalløsninger, hvor du trygt kan lade os stå for nedpakningen. Vi tilbyde også at pakke det hele forsigtigt ud igen, og stille det der, hvor du ønsker det.
Bestiller du ned- og udpakning af dit indbo, er du forsikret hele vejen, også i indholdet af alle flyttekasserne.
Derudover tilbyder vi også afmontering af elektronik, og vi tager ekstra hensyn til malerier, spejle o.lign.

Kontakt os

Flyttefirma Aalborg

Flyttefirma Aalborg er et professionelt flyttefirma som er specialister i god service og har arbejdet med alle former for personligheder; vi har bl.a. erfaring i plejehjemsflytning for ældre, genhusninger af personer med handicap, planlægning og strukturering af større interne flytninger på bl.a. Universiteter, Skoler. Ydermere har vi også samarbejdet med kommunen i form af at flytte familier via ydelsescenteret.

Til sidst vil vi blot nævne, at vi også har handymænd/håndværkere som kan klare forskellige af-/monterings opgaver såsom opsætning af it-udstyr, hylder, fjernsyn, møbler osv. Yderligere tilbyder vi også rengøring. Primært som en del af en flytning, hvor vi tilbyder den afsluttende rengøring efter endt flytning. Sidst men ikke mindst tilbyder vi også opbevaring af diverse på vores lager.

Kontakt os her

Opret din flytning her

Step 1 of 2

Fraflytningsadresse

Skriv hvor du flytter fra

Vi vender tilbage inden for 24 timer. Tak